«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Задумайтесь, не кожен хто носить хрест – від Бога. І не кожен хто Його прославляє любить Його та слідує за Ним.

Церковні служителі в Україні та Росії переходять всі межі моральності. Священнослужителі будують собі двох-трьохповерхові палаци, обов’язково із куполом на даху, збирають власні автопарки, припасаються нерухомістю.

Ніколи не знав, що для служіння Богу необхідні «Бентлі», «Мерседеси», лахи за 150-200 тисяч євро, обшиті золотом та коштовним камінням.

Особливої уваги докладають лахам, хоча які це лахи можуть коштувати як 3 квартири в Києві – по 150-200 тисяч євро? Золоті хрести, золоті мантії та вставки. А вони, ті служителі Божі,  хоч гривню своїми руками на те все заробили, щоб мірятись? Вони це все купують за гроші вірян, які жертвують «на храми».

Здавалося б кому яка справа, хай купують та й живуть. І я тієї ж думки, проте ці здорові чоловіки в рясах окрім збагачення сунуть п’ятаки в політику та громадське життя.

Саме священнослужителі Російської православної церкви закликали на Сході України не чинити опір «братьям», вставати на захист «православного світу», переховували російських терористів та їхню зброю в церквах. Вони зробили неоціненний внесок в розбудову «руського міру» на Сході України та в розв’язання війни.

І тепер ці авторитетні мужі влаштовують геноцид українського народу, трішки наївного, трішки зомбованого, але нашого народу, який сліпо вірить служителям Бога. Попи Московського патріархату закликають не боятися коронавірусу, не слухати влади та йти в церкви, брати із собою дітей, не залежно великих чи малих і йти причащатися.

Нагадаю, більш як 100 священнослужителів Російської православної церкви Московського патріархату хворі на коронавірус і не ясно скільки ще не виявлених фактів серед них. І ці дорослі чоловіки закликають приходити до них в церкви, замість того щоб самоізолюватись священники РПЦ закликають йти з ними контактувати – це абсурд, це прямі спроби до геноциду!

В Росії церкви закриті на карантин, хоча там лише 36 священнослужителів захворіли на коронавірус і це при тому, що в РФ у 5 разів більше населення. Чим думають Московські попи, коли закликають людей до церкви? Чи вони думають про їхнє спасіння та здоров’я? – Точно ні. Враховуючи їхній спосіб життя та ті факти, що в Росі церкви позакривали – в Україні Московська церква хоче лише збагатитись та заразити якомога більше людей коронавірусом.

Якщо в Україні лютуватиме коронавірус  Росія не заставить себе чекати та привезе тисячі військових медиків, або просто військових на допомогу. І жодна країна за нас не вступиться, бо ми самі цю біду накликаємо. Ми самі ліземо до змії в пащу, а потім волатимемо про допомогу.

Коли Московські попи почнуть своїми босими ногами ходити від Афону до Москви із хрестом важчим за себе, або ж одягатимуть рвану одіж, проте нестимуть боже слово – лише тоді вони доведуть, що служать Богу а не своєму достатку.

Яка хресна хода може бути в кортежі навколо міста із мигалками, чи в чартерному літаку? Ісус Христос ходив босими ногами по землі! Він міг царювати, міг мати земні багатства, проте всю свою силу і молитви Він посвящав людям зцілюючи їх.

Задумайтесь, не кожен хто носить хрест – від Бога. І не кожен хто Його прославляє любить Його та слідує за Ним. Не може людина любити Бога та називати інших людей «раскольніками», проклинати їх (детальніше тут), купатися в розкошах (детальніше тут), коли інші ледь зводять кінці з кінцями.

Все буде Україна