«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео: “Прарвалісь с***! Єб*чая Украіна” – Як евакуйовані з В’єтнаму Українці поводились після прибуття на Батьківщину.

В мережі опублікували відео, зняте одним з пасажирів рейсу, який вчора, 29 березня, прилетів з В’єтнаму в Україну. На ньому чоловік зафіксував свій  приліт на Батьківщину, а також сутички з працівниками аеропорту “Бориспіль” через відмову від 14-денної обсервації усіх пасажирів рейсу. Відео він виклав на своїй сторінці в інстаграмі, але невдовзі видалив.

Про те, що вчора відбулося в аеропорту розповів активіст Oleksandr Takul:

Розкажу вам казочку про “єб*чую украіну”

Жив собі один в’єтнамець. І був він бізнесменом багатим. І ось сталася в Світі біда люта, і тоді вирішив він найняти великий літак, щоб евакуювати своїх земляків в’єтнамців з України, де саме починався повний піхвець. І було в його країні консульство Українське. І проявило то консульство ініціативу, і домовилось із бізнесменом, щоб цим же літаком було перевезено українських туристів додому (щоб порожняк по небу не ганяти, і дівчинку Грету не засмучувати). І попросило консульство перевезти бідних українських туристів БЕЗКОШТОВНО. І погодився той бізнесмен. І ось, розуміючи ситуацію у Світі, розумні українські дипломати повідомили бідним українським туристам, що їм треба буде пройти 2-тижневу обсервацію по прильоті у Київ. І погодились українські туристи, і дали письмову згоду, бо цінують вони завжди шару різноманітну, і без вагань готові за неї пообіцяти що завгодно.

Ну ось на цьому і закінчується цензурна частина казки, і починається суворий соцреалізм від “простий український нарід тм”.

Ви ж здогадуєтесь, як повели себе українські туристи, коли їхня сандаля ступила з трапу в’єтнамського літака на рідний асфальтобетон злітної смуги аеропорту ” Бориспіль”? Правильно – вони начихали на свою згоду і обіцянку пройти обсервацію і силою прорвалися з будівлі терміналу.

Ось вам відео з інстаграму одного такого “туриста”, який весело і задорно коментує цю спецоперацію по кидку Української держави, яка хоч і кволо, але таки намагається не допустити тут катастрофи.

Вобчєм, додивіться цю казку на відео, яке логічно закінчується словами “єб*чая украіна”.

Всьо, кінець казки.

апдейт: добре, що маю звичку скачувати відео, бо той покидьок передбачувано видалив його зі свого інстаграму


 

Все буде Україна