«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Ми вірили і молилися до останнього. Сьогодні Господь покликав отця Євгена до себе”: пoмep вiдoмий священник з Тернополя

Дорогі друзі, щиро вдячна вам усім за молитви…

Сьогодні Господь покликав отця Євгена до себе…

Дякую Вам отче за ваше велике серце, просвітницьку діяльність і науку, за любов до усіх нас, Бога і до Батьківщини.

Дуже важко втрачати таких синів України.

В тяжкий час живемо, і нам дуже потрібні мудрі наставники, яким були Ви.

Спочивайте з миром.

Ми вірили і молилися до останнього…

Зі святими упокой, Христе, душу новопредставленого раба Твого Євгена, де немає ні хвороби, ні журби, ні смутку, а життя безкінечне.

Бо Ти єси воскресіння, життя і вічний спокій. Амінь.

ПЦУ, Тернопіль.

«Прошу про молитву за новопреставленого мого вчителя Богослів’я, ключара собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени м.Тернопіль прот. Євгена Заплетнюка! Повторний інсульт “розбив” Його, як шкода…..

Співчуття родині і Вічна пам’ять новопреставленому протоієрею Євгену!!!!

Зі святими упокой, Христе, душу померлого раба Твого Євгена, де немає ні хвороби, ні журби, ні смутку, а життя безкінечне.

Бо Ти єси воскресіння, життя і вічний спокій, Христе Боже наш, і Тебі славу віддаємо з Предвічним Отцем і Святим Духом нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь», — написав Олексій Філюк.

Протоієрей Євген Заплетнюк вів свій блог, де він роз’яснював Святе Писання та значення свят, на своїй сторінці у соцмережі Facebook спілкувався із людьми, проводив прямі трансляції та ефіри. Востаннє він вийшов у ефір з Великоднім «стрімом» 20 квітня. Після цього стало відомо, що отця госпіталізували в медичний заклад з повторним інсультом. На жаль, побороти наслідки хвороби отцю Євгену не вдалося.

Вічна пам’ять пoмeрлoму, а близьким чоловіка співчуття з приводу великої втрати.

Нагадаємо, у Євгена Заплетнюка був інсульт.  Він з вечора вівторка 21 квітня знаходився в глибокій комі після інсульту. І на жаль його важкий стан не покращився.

За матеріалами зі сторінки Мар’яни Барабанової

Все буде Україна