«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 30 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Овнам зірки радять використовувати цей день для вільного спілкування та коротких рутинних поїздок, а також для потрібних щодо ситуації розвідувальних дій — наприклад, попередніх знайомств. Не варто працювати з важливою інформацією, вести підрахунки, оформляти з нуля документи, затверджувати постійні маршрути. Бажано час від часу звірятися з генеральним курсом, уточнювати дані і навігацію.

Телець

Тельцям доведеться провести ще один день в невизначеності. Якщо ситуація здається вам ясною, швидше за все, ви помиляєтеся. Будь-які відомості будуть містити в собі ті чи інші неточності. Не варто намагатися забігти вперед, якимось чином перехитрити долю і прочитати в таємничих джерелах її плани. Поки зірки радять спостерігати за тонкими нюансами розвитку подій і чекати точних вказівок.

Близнюки

Положення Близнюків сьогодні залишається хитким, майбутнє здається туманним — але зірки підказують, що це явище тимчасове. Не варто засмучуватися, якщо питання поки залишаються без відповідей, а зміни за загадкових причин відкладаються. Пауза потрібна для прощання зі старою ілюзією. Можливо, ви обманюєтеся щодо себе, своєї мети, кар'єри або начальства. Виключіть важливі розмови і будь-які починання.

Рак

Цей день підживлює цікавість Раків, але не дає точної інформації. У будь-якій сфері до істини або до точки призначення доведеться пробиватися крізь туман. З якоїсь загадкової причини може обірватися або піти з поля видимості потрібна людина. Не варто починати в цей день пошуковий або навчальний процес, вирушати в далеку подорож, переходити на новий спосіб зв'язку або іншу мову спілкування.

Лев

Сьогодні Леви можуть використовувати у своїх цілях розмитий інформаційний фон або загальну неясність майбутнього. Якщо ви не хочете давати конкретних обіцянок або говорити про щось прямо, але при цьому не бажаєте і переривати спілкування — ситуація дозволяє промовчати, віджартуватися або пустити в хід розпливчасті формулювання. Однак вам варто врахувати, що й інші можуть вчинити з вами точно так само, за тими ж мотивами.

Діва

Дівам сьогодні не доводиться розраховувати на чужу чесність, а також на загальну ясність перспектив, прозорість угод. Потрібні люди можуть не тільки поводитися дивно або ухильно, а й зовсім зникнути з горизонту. Спроба скласти точний план або переконатися у надійності партнера провалиться. Якщо ви не хочете втрачати час дарма, краще поставити важливі справи на паузу і відволіктися на корисні дрібниці.

Терези

Для Терезів день інформативний, але суть будь-якого питання буде вкрита густим шаром туману. Можливі непорозуміння при спробі уточнити маршрут, отримати допомогу, встановити дистанційний зв'язок, поспілкуватися іноземною мовою. Помилки особливо ймовірні при обговоренні медичних нюансів, проведенні наукових досліджень, купівлі турів, при написанні листів, повідомлень та літературних текстів.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні не варто розраховувати на чужу уважність, точність або щирість. Постраждає і власна здатність спілкуватися, концентруватися, об'єктивно мислити, читати знаки і натяки. З-за випадкового непорозуміння і неуважності можна потрапити в пастку. Не варто заважати співрозмовнику грати в «веселе відлуння» і «зіпсований телефон»: він розслабиться і проговориться про щось цікаве.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям нелегко в переговорах будь-якого роду. Багато доведеться читати між рядків. Ви можете опинитися сам на сам з таємним співрозмовником або з людиною, що говорить чужою мовою. Це складний день, якщо ви прагнете до ясності. Але розмова може вдатися, якщо ви і друга сторона говорите однією мовою символів і образів, а також, якщо ви набили руку в мистецтві ухильної дипломатії.

Козоріг

Козорогам сьогодні слід заздалегідь зробити поправку на неточності, оскільки вони будуть виникати всюди. Із-за плутанини і невпевненості перехідного періоду навіть звичні дрібні справи підуть погано. По можливості, утримайтесь від пошуків, переговорів, лікування, глибоких досліджень, навчання, роботи з документами і кореспонденцією: великий ризик даремно витратити час і мало отримати «в сухому залишку».

Водолій

Сьогодні Водолії можуть зіткнутися з загадкою майже в будь-якій сфері. Її вам може загадати коханий чоловік, друг, попутник, партнер, учень або дитина. Туманні натяки можливі у листах, запрошеннях, повідомленнях. Обмін інформацією в цю добу пов'язаний з грою і інтригою, опція «ясність» не передбачена. Не варто мати справу з офіційною документацією та грошовими розрахунками, відправляти важливі дані.

Риби

Риб аж до ночі буде переслідувати нерозуміння в спілкуванні і неясність у роботі з інформацією. Можлива розгубленість. Причиною може стати ваша омана або нестача орієнтирів в перехідний період. Краще відкласти комунікації і розумову роботу, виключити зустрічі та оформлення документів. Цей день доречний лише в одному випадку: якщо ви хочете закрити на щось очі і відсунути мить прозріння.

Все буде Україна