«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

13 березня- День ангела Марини

Походження імені

Марина, ім’я давньогрецького походження, яке виникло із епітету (Venus Marina). Саме слово «Марина» значило «морська».

Покровителькою імені «Марина» вважається великомучениця Марина, яка таємно від батька-язичника прийняла християнство та відмовилась вийти заміж за правителя. Невиконання волі батька було смертним гріхом, тому батько відрікся від дочки, після чого її піддали тортурам та стратили.

Мариночки, з Днем Ангела, золоті слова

В Київську Русь ім’я «Марина» потрапило разом із християнством. Красиве значення імені надало йому широкої популярності, яка збереглась до сьогодення. В Україні ім’я Марина – одне із найпоширеніших жіночих імен. Марина, Маринка, Мариночка, Маринусік, Маринчик, - існує багато форм та скорочень імені, від чого воно стає ще милішим.

Іменини Марини: 13 березня, 20 липня (католицька церква), 30 липня та 24 серпня;

Мариночки, з Днем Ангела, золоті слова

Характер Марини

Марини – це досить непосидючі, жваві, енергійні дівчата. Вони як вода, - не можна втримати в руках, найшовши найменшу щілину Марини тут же вислизають, тому в дитинстві Марина – це справжня морока. Марини напрочуд компанійські, веселі, розважливі, люблять шумні компанії, активний відпочинок. В особистому житті Марини не просто ревниві, а страшенно ревниві, це зовсім не їхня вина, просто такий характер. Марині підходять творчі професій, вона любить спілкуватися із людьми. Точні науки, числа – це занадто монотонна та нудна робота для цього суцільного згустку енергії.

Мариночки, з Днем Ангела, золоті слова

Марина як мати

Марина – чудова мати, незалежно для хлопчика чи для дівчинки. Разом з тим, вона зобов’яже батька проводити якомога більше вільного часу із малечею, вважаючи – що дитині не вистачає батьківської турботи. Як мати Марина досить сувора, незважаючи на свою непосидючу вдачу в дитинстві своїх дітей вона привчатиме порядку.

Мариночки, з Днем Ангела, золоті словаЗнак зодіаку: Риби, Телець, Стрілець;

Камінь-талісман: бірюза;

Дерево: каштан;

Квітка: ліля;

Тварина: морський коник

Все буде Україна