«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

10 лютого - День ангела Георгія

Георгій - ім`я грецького походження поширене у всьому світі в різних формах: Геворг, Георгі, Жоржі, Джорджо, Хорхе, Джордж. З давньогрецького Георгіос - «землероб». Імена Юрій і Єгор, що стали самостійними в наш час, вважаються похідними від імені Георгій. Коротка форма, зазвичай, використовується в дитинстві - Гоша, Жора, Жорик, Гера, Жоржик, Геша.
Маленький Жора доброзичливий, але від однолітків тримається осторонь. Шумним компаніям воліє книги. Підростаючи, Георгій легко вписується в колектив, а завдяки властивому йому почуттю гумору стає душею компанії. Справжніх друзів заводить важко, але у дружбі чесний, надійний, вміє зберігати таємниці. Характер Георгія має й іншу сторону - мрійливість і амбітність. Ці якості нерідко сприймаються оточуючими як зарозумілість. У роботі часто досягає успіхів, бо наполегливість - його головна зброя. Йому підійдуть творчі професії, наукова, підприємницька діяльність. Георгій несміливий з жінками, але зазвичай щасливий у шлюбі. Його обраниця повинна бути легка у спілкуванні, життєрадісна, чесна, адже він не терпить брехні. У сім`ї не прагне до лідерства.
Покровителі імені - білий орел, планета – Юпітер, знак зодіаку – Стрілець. Святі захисники - Георгій Побідоносець, Георгій Афонський, Георгій Константинопільський і цей перелік можна продовжувати.

Георгій святкує iменини у наступнi днi:

Ciчень 11 cічня  21 cічня  30 cічня  
Лютий 4 лютого  10 лютого  17 лютого  
Березень 6 березня  23 березня  24 березня  
Квiтень 5 квітня  17 квітня  18 квітня  20 квітня  
Травень 2 травня  6 травня  10 травня  26 травня  29 травня  
Червень 8 червня  19 червня  27 червня  
Серпень 3 серпня  31 серпня  
Вересень 6 вересня  
Жовтень 15 жовтня  
Листопад 10 листопада  16 листопада  
Грудень 9 грудня   31 грудня  


Чому так багато іменин?
У кожної людини можуть бути лише єдині іменини на рік, які визначаються днем її народження. Якщо ваш день народження не співпадає з днем іменин, тоді береться наступна дата.

Все буде Україна