«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський передав сильні сигнали: “Путін – сторона конфлікту, а Донбас і Крим повернуть”

Президент Володимир Зеленський дав велике інтерв’ю, в якому зробив кілька заяв про окупованій території та участі РФ у війні.

5 серпня президент України Володимир Зеленський неоднозначно Натякнув, що Київ, як і весь цивілізований світ, вважає Кремль стороною конфлікту на Донбасі.

“Не можна сідати за стіл переговорів з людьми, у яких в руках зброя. Щоб про щось говорити, потрібно перестати стріляти. Потрібно тиснути на Росію, оскільки вона сторона конфлікту. Акуратність в цьому сенсі не працює”, – прямо заявив глава держави.

90% успіху у вирішенні конфлікту на Донбасі безпосередньо залежать від Володимира Путіна, який маніпулює ситуацією і використовує її в своїх цілях.

За оцінкою Зеленського, в майбутньому Москва пошкодує про агресію проти України та анексії території. Крим став першим кроком, який надовго роз’єднав українців і росіян, – люди не хочуть бачити і чути один одного.

Телеграм-канал “Таємниці депутата” вважає: в сьогоднішньому інтерв’ю “Зеленський передав жорсткі сигнали, що Донбас і Крим повернуть, Путін і є стороною конфлікту, як би він не крутився, до передачі контролю над кордоном нема про що говорити, без України на Донбасі нічого доброго не буде, історію підмінити не піде, і все за все дадуть відповідь “.

Зроблено це заява була в простій формі. А ще президент знову розвінчав міф “про один народ”.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна