Заправка для розсольника: готую відразу на 3 порції, щоб вистачило на довго
Це дуже зручно, дістав порцію заправки, запустив у бульйон і готово. Причому можна і перловку у вареному вигляді заморозити.
Ось що нам знадобиться на 1 порцію (4 літри супу):
Огірки солоні – 4 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Солодкий перець – 1/2-1 шт.
Помідори – 2 шт.
Зелень – за смаком
Соняшникова олія для смаження – 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування страви:
Отже, спочатку підготувала всі необхідні продукти.
Цибулю та моркву нарізала на маленькі шматочки, потім виклала у розігріту сковороду з олією. Обсмажила до м’якості на середньому вогні, при цьому помішувала лопаткою, щоб не пригоріло.
Болгарський перець розрізала та видалила насіння, нарізала на маленькі шматочки.
Помідори надрізала, опустила в кип’яток і зняла шкірку, потім нарізала на шматочки. Виклала овочі у сковороду.
Додала нарізані на шматочки солоні огірки, можна натерти на великій тертці, це не важливо. Додала трохи огіркового розсолу.
Помішуючи готувала на середньому вогні близько 10 хвилин.
ПОРАДА! Якщо у вас великі огірки з великим насінням, їх бажано видалити і використовувати тільки м’якоть огірків.
Додала нарізану зелень та перемішала.
Остудила і розклала по контейнерах. Далі прибрала у морозилку.
Ось і все, варто поморочитись трохи і заправка на кілька супів готова