ЗАПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ З БЕКОНОМ. Такого ви ще не куштували!
Інградієнти:
10 картоплин
2 цибулини
200 г бекону або сала
300 г твердого сиру
Вершкове масло, олія
Сіль, спеції за смаком
Приготування:
1. Кожну картоплину вимити, загорнути у фольгу і запікати в духовці, приблизно, 30 хвилин при температурі 180 градусів.
2. Бекон нарізати скибочками, сир натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями.
3. Дістати картоплю з духовки, розгорнути фольгу та розрізати кожну картоплину навпіл, але не до кінця. Посолити, посипати спеціями. У центр картоплин покласти скибочки бекону або сала, посипати сиром.
4. Повернути картоплю в духовку і запікати 5-10 хвилин до появи золотистої сирної скоринки.
5. Цибулю обсмажити до золотисто-коричневого кольору в суміші рослинної олії та вершкового масла.
6. Готову картоплю подати з обсмаженою цибулею.