Захопилася я випічкою на заквасці.Хлібчик з плющеною вівсянкою

16 жовтня 2024 р. 15:25

Вага буханочки 600г. Це релакс і хліботерапія.Усім смачної випічки.Може комусь буде цікаво.


210 опари(  70 закваски,70 води,70 борошна дати піднятися)
370 води
200г звичайне борошно в/г 
400г борошно зернарі в/г
100г плющеної вівсянки(трохи змеленої блендером не мілко)


Замісити і залишити на одну годину 


25г цукру,15г солі,30г олії вирішувати по черзі.


Залишити на пів години.Три складання через пів години.


Передформовка 20хв залишити. Формуємо і в форми. На всю ніч виношу на балкон (ночі холодні).Зранку печу.

220 -10 хвилин з паром
200-20 хвилин без пари.

 

 

Джерело

Читайте також