ІНГРЕДІЄНТИ:
250 мл кефіру;
1 чайна ложка солі (без кінчика);
1 чайна ложка цукру;
2 яйця;
100 г сиру
80 г салямі;
10 г петрушки;
450 г борошна;
10 г розпушувача.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яйця розбити в глибоку миску і збити виделкою. Потім додайте кефір і ще раз перемішайте.
Кефірні коктейлі
2. Після цього додайте сіль, подрібнену петрушку, сир і салямі, пропущені через тертку з дрібними отворами.
3. Додайте в миску просіяне борошно і розпушувач. Спочатку перемішуємо тісто лопаткою, потім вимішуємо руками. Воно повинно вийти м’яким, однорідним і не липким. Накрийте його фольгою і дайте «відпочити» на столі 10 хвилин.
4. Посипте стіл і тісто борошном. Розкачайте його в прямокутник, товщиною близько 1 см. За допомогою ножа для піци наріжте тісто смужками.
5. Смажимо оладки на розпеченій сковороді з рослинною олією до рум’яності з двох сторін.
6. Вийміть їх на тарілку, вистелену паперовими рушниками, щоб видалити зайву олію, і насолоджуйтесь!
Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!