«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Війська РФ завдали удару по Чернігівщині: є загиблі, багато поранених

Вранці 17 травня ворожа армія РФ завдала ракетних ударів по селищу Десна в Чернігівській області. Попередньо, є кілька загиблих і багато поранених.

Про це заявив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус у своєму зверненні в Telegram-каналі. Він закликав жителів регіону не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Чиновник не уточнив, що саме потрапило під удар окупантів. Кількість постраждалих внаслідок ворожої атаки та подробиці події уточнюються. На місці ворожого обстрілу працювали медики, рятувальники, правоохоронні органи.

"Це ще раз підтверджує те, про що я завжди вам кажу: війна не закінчилася, не пішла з Чернігівської області. Будьте пильні, обачні й звертайте увагу на всі відповідні сигнали, які сповіщають про повітряну тривогу", – наголосив Чаус.

Нагадаємо, що вночі 17 травня окупанти вдарили по Львову та області ракетами. У цей час на Львівщині, як і в більшій частині регіонів України, було оголошено повітряну тривогу. Вранці вівторка війська РФ здійснили ще кілька атак. Зокрема, під ворожі ракетні удари потрапили Київ та область, а також Харківщина.

Як повідомляв OBOZREVATEL, російські загарбники вночі 12 травня здійснили масовані авіаудари по місту Новгород-Сіверський на Чернігівщині. Дії окупантів призвели до загибелі трьох людей, ще 19 постраждали.

Все буде Україна