«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Перепалка Єгорова - Чорновіл: Я громадянка України і маю право.. І не ви мені будете розповідати про те, що і коли мені говорити

Український політик Тарас Чорновіл вступив у перепалку з телеведучою Сніжаною Єгоровою та назвав її "колаборанткою".

Так, вони стали гостями прямого ефіру на телеканалі "НАШ", під час якого телеведуча закликала політика відповісти на питання про те, хто вбивав людей під час Майдану. А також те, був це державний переворот чи революція. Після чого Чорновіл назвав слова Єгорової російською пропагандою (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

"Яка російська пропаганда? Я народилася і живу все життя в Україні. Я громадянка України і маю право на власну думку. І не ви мені будете розповідати про те, що і коли мені говорити. Зрозуміло? Чому ви вирішили, що маєте право оцінювати мої слова?" – заявила Єгорова.

На що Чорновіл відповів: "Це позиція колаборанта. Такого терміну немає в кримінальному кодексі – це моральна оцінка. Вас зачепили ці слова? Кожна людина, що підтримує окупанта, який топчеться по його землі – автоматично стає колаборантом".

Колабораціонізм – усвідомлене, добровільне та умисне співробітництво з ворогом, в його інтересах і на шкоду своїй державі.

Як повідомляли  раніше Сніжана Єгорова розпалила дискусію через українську мову. Телеведуча прокоментувала закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної", який набрав чинності 16 січня 2020 року.

Все буде Україна