Вихід: 4 рулети.
Інгредієнти:
- вафлі квадратні – 4 листи;
- желе – 3 п;
Крем шоколадний:
- крекер шоколадний -1 п;
- какао – 50 г;
- цукор – 200 г;
- вода – 500 мл;
Крем кокосовий:
- кокосова стружка – 100 г;
- молоко – 100 мл;
- цукрова пудра – 100 г;
- масло – 300 г;
Приготування:
Готуємо желе: розводимо його гарячою водою у 300 мл води (не так як пише на упаковці), щоб було пружніше. Заливаємо у форму, у мене лоток застелений харчовою плівкою. Я готувала три желе виливаючи одне на одне після застигання попереднього(те желе яке заливаємо на застигле желе попередньо дати схолонути )і ставимо в холодильник застигати.
Кокосовий крем: Нагріваємо молоко і гарячим вливаємо у кокосову стружку (я давала трошки більше ніж 100 мл, десь 120). (Беруть смачну і якісну кокосову стружку, бо від неї напряму залежить смак рулета). Залишаємо набухати і холонути до кімнатної температури. До масла кімнатної температури додати цукрову пудру, збити і додати запарену кокосову стружку, ще раз збити чи перемішати.
Готуємо шоколадний крем: змішуємо цукор і какао, додаємо поступово воду, ставимо на вогонь перемішуємо і доводимо до кипіння. В цей час додаємо подрібнений в пісок крекер, перемішуємо і гарячим викладаємо на вафельні коржі. Далі на ці коржі викладаємо кокосовий крем, на край кладемо полоску з желе і завертаємо в рулет. Ставимо в холодильник на 5 годин/ніч. Нарізаємо порційно і смачного.
Рецепт та фото: Кулінарія Симончук