Цей тортик неймовірний, насичений смак шоколаду та вишні, одне задоволення!
6 яєць збити з 6 ст.л цукру на піну,
100 г розтопленого меду+1 ч.л соди, розмішати, почне шипіти, додати 2 ст.л сметани та 2 ст.л олії, розмішати і влити до яєць
+3 ст.л какао
+6 ст.л борошна (з чубком)
Розділити на дві частини і пекти при 180'' до "сухої палички". Тоді кожен корж розрізати ще на два.
Крем: 300 мл сметани збити з 3 ст. л цукру
300 г сиру домашнього або маскарпоне +2 ст.л невареної згущенки, +2 ст.л соку з вишень, збити блендеорм, щоб утворилась маса як масло. З'єднати з сметаною.
Вишнева прослойка: 1 л почищених вишень посипати 1 скл цукру, залишити на 1-2 год, щоб пустили сік. Поставити на вогонь і варити 10хв. Остудити. Процідити. Вишні викладати на корж, зверху крем. Соком просочити коржі.
Дуже смачний тортик, пробуйте і ви!