ІНГРЕДІЄНТИ:
- 4 яйця;
- 150 г цукру;
- 200 гр борошна;
- 60 г вершкового масла;
- 2 столові ложки олії;
- 10 грамів розпушувача;
- 300 г вишні;
- 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю.
Для тіста Streusel:
- 50 грамів цукру;
- 50 гр борошна;
- 40 г вершкового масла;
- 1 пакетик ванілі.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Збиваємо яйця з цукром близько 2 хвилин, поки склад не збільшиться в об’ємі і не стане світлого кольору.
2. Додати розтоплене масло, олію і перемішати віночком.
3. З’єднайте борошно з розпушувачем, просійте інгредієнти прямо в миску і перемішайте тісто віночком.
4. Форму (22 см) змастити маслом і вилити тісто.
6. У миску додаємо борошно, цукор, ваніль і холодне вершкове масло (з холодильника), потім перетираємо руками до отримання розсипчастого тіста.
7. Посипати пиріг і випікати в розігрітій до 180°С духовці 30-40 хвилин. Проведіть тест зубочисткою.
8. Вийняти корж з форми, дати йому охолонути і нарізати на порційні шматочки.
Десерт виходить пухким, м’яким і дуже-дуже смачним!
Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!