Тонкі картопляні млинці – вони набагато кращі за будь-які інші млинці для закусок
Необхідні інгредієнти:
- 4-5 картоплин
- 300 г борошна
- 3 яйця
- 5 столових ложок олії
- 300 мл молока
- 1 ложка цукру
- 3-4 зубчики часнику
- зелень
- сіль
Спосіб приготування:
1. Картоплю очистіть, вимийте, потім розріжте на 4 частини. Картоплю викладаємо в миску, додаємо воду, солимо і відварюємо до готовності.

2. Після того, як картопля звариться, подрібніть її блендером. Змішуємо в тій же каструлі, де вони варилися, не проціджуючи.

3. Додайте очищені і подрібнені зубчики часнику, кип’ячене молоко, яйця, борошно і добре перемішайте. Додайте олію і чайну ложку солі. Дуже добре перемішуємо, потім залишаємо склад на 25-30 хвилин.

4. Випікати млинці на розпеченій сковороді з невеликою кількістю олії. Виливши тісто на сковорідку, прикрашаємо їх зеленню. Слід бути обережним, повертаючи їх, оскільки вони крихкі.

5. Млинці можна подавати як звичайні, так і з грибною, м’ясною або овочевою начинкою.

Смачного!