Тепер я знаю, як зкуповувачі горіхів очищають їх від оболонки, щоб горіх залишався цілим. 😍 Ділюся методом в коментарях

05 жовтня 2024 р. 16:05

Днями побував на продуктовій базі. Там я побачив добре очищений волоський горіх.

Мені завжди було цікаво, як виходить чистити цей горіх так, щоб він не кришився і залишався цілим.

 

І на цій базі я дізнався про те, що хотів. Мені показали, як можна отримати цілий горіх у домашніх умовах. А тепер я хочу поділитись цим знанням з вами.

Насамперед потрібно взяти якусь ємність і скласти в неї горіхи.

 

Після залити водою.

 

Закрити кришкою, щоб горіхи повністю занурилися у воду. Залишити їх так на 60 хвилин.

 

 

Після цього потрібна буде пляшка від шампанського або інша міцна пляшка з товстим горлом.

Далі необхідно покласти горіх на пляшку таким чином, як показано на фотографії нижче, тобто вертикально.

 

Горіх потрібно притримувати однією рукою, а в другу взяти молоток і обережно бити ним горіх, розбиваючи верхню шкаралупу.

 

Шкаралупа розколюється.

 

Після цього приберіть акуратно шкаралупу. Оскільки горіх трохи вологий, він не кришиться, а залишається цілим.

 

Тепер потрібно дістати перегородки з горіха.

 

Горіх після такої розколки залишається цілим, вродливим і не роздробленим.

 

 

 

 

Читайте також