Сьогодні готуємо сінабони з какао без кориці🤗😋
Рецепт
Молоко 250 мл.
Яйця 2 шт.
Вершкове масло 60 г.
Цукор 70 г.
Щіпка солі
Дріжджі 30 г.пресовані , (сухі 10 г.)
Ванільний цукор
Борошно 500- 600 г.
Начинка :
Какао-30гр
Цукор 100г.
Вершкове масло 70 г.
Крем :
Вершковий сир 250 г. (в мене домашній )
Цукрова пудра - 100г.
Молоко 100мл.
В молоко додаємо трішки цукру, дріжджі розмішуємо нехай запрацюють дріжджі .
Яйця збиваємо з цукром , ван . цукром і сіллю , масло розтоплюємо .
Все з’єднуємо , додаємо борошно і замішуємо тісто , відставляємо на 1,5 год.
Розкачуємо тісто , змащуємо маслом , посипаємо какао змішане з цукром.
Закручуємо рулет , защіпаємо краї, ділимо на кусочки , в мене вийшло 17 шт.
Випікаємо при температурі 180 градусів 20 хв.
Трішки охолоджуємо і змащуємо кремом .