Смачні картопляні брізолі з фаршем
Необхідні продукти:
Картопля – 200 г
Молоко – 200 мл
Часник – 1 зубчик
Яйце куряче – 2 шт
Борошно – 6 ст.л
М’ясний фарш – 200 г
Яйце для начинки – 1 шт
Зелень – 20 г
Вершкове масло – 20 г
Соняшникова олія – 3 ст.л
Сіль за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Покроковий процес приготування:
1. Картоплю очистіть, натріть на дрібній тертці. До картопляної маси додайте подрібнений часник, перемішайте.
2. Вбийте 2 яйця, всипте сіль і мелений перець.
3. Влийте молоко, слідом невеликими порціями всипте необхідну кількість борошна, паралельно перемішуючи суміш.
4. Зелень дрібно наріжте, киньте в картопляну масу, перемішайте.
5. Паралельно приготуйте м’ясну начинку. Фарш приправити сіллю і перцем, вбийте яйце, додайте подрібнену зелень, ретельно перемішайте.

6. Сковороду розігрійте, поверхню змастіть олією. Вилийте один черпак картопляної суміші, розподіліть по всій поверхні тонким млинцем.

7. Смажте млинець на середньому вогні 1 хвилину, потім переверніть його на іншу сторону. Зверху тонким шаром нанесіть м’ясний фарш.

8. Коли інша сторона підрум’яниться, переверніть млинець начинкою вниз, смажте кілька хвилин. Потім скрутіть млинець в рулет з м’ясною начинкою всередині. Таким же чином виконайте з іншими екземплярами.
9. Потім кожен бризоль обсмажте на сковороді з двох сторін. Для смаження використовуйте вершкове масло.

10. Готові брізолі подайте на стіл в тандемі зі сметаною. Смачного!