«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Слойка з яблуками. Виходить дуже ніжна, з кислинкою, неможливо відірватися!

Як готувати

Тісто:

  • 1п.маргарину (250 гр)
  • 3.5 ст. борошна
  • 3 жовтки
  • 1 ст сметани

Маргарин посікти з мукою, додати решту інгредієнтів,замісити тісто.Поділити на шість частин,замотати кожну в харчову плівку і поставити в мороз.камеру,прибл.на 30 хв

 

Бізе:

  • 3 білки збити
  • 1 ст.цукру

Розкатати одну частину тіста на розмір форми(в мене 26 см),помастити білком,посипати яблуками,накрити тістом.Виходить 3 коржі.
Випікати при температурі 190 градусів 30-35 хв.

Заварний крем:

  • 4 яйця
  • 2ст.л.борошна
  • 0,5 л. молока
  • 200 гр масла
  • 3 ст.л цукру,ван.цукор

Яйця,молоко,муку-перебити,довести до кипіння.Масло збити і,продовжуючи збивати,додавати по ложці охолодженої яєчної маси.

 

Джерело

Все буде Україна