Залишаємо сир під харчовою плівкою на 45 хвилин до набухання манної крупи. Формуємо маленькі грудки з сиру.
Створюємо форму шайби з кожної.
Можна класти грудки в невелике кільце кондитерське і злегка відбивати їх усередині.
Не забуваємо обваляти сирники в борошні. У сковороді з олією обсмажуємо сирники до золотистого кольору з обох боків.
Подавати сирники рекомендується зі сметанним соусом. Також сирники можна поєднувати з варенням, згущеним молоком, якщо ви любите солодкий сніданок.
Інгредієнти для сирників:
- Сир 9% – 700 г;
- Яйце – 1 шт.;
- Сіль – 1/3 ч.л.;
- Цукор – 2 ст.л.;
- Манна крупа – 3 ст.
- Борошно – 100 г.