«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Що може бути дешевше за курячі шийки? Який ресторанний делікатес я з них готую

Готуються вони за цим рецептом дуже легко, тому впорається навіть та людина, яка далека від кухонних справ.

Просто подивіться самі та спробуйте повторити. Я можу запевнити вас, що у вас все вийде. Великий плюс цього рецепту полягає ще в тому, що курячі шийки коштують дуже дешево.

Звичайно, краще замість курячих шийок взяти індички. На них більше м'яса. А якщо вас бентежать шийки, то ви можете використовувати для приготування будь-яку частину курки і приготувати також. Основним моментом є освоєння цієї технології приготування.

 

Переходимо до процесу готування:


Візьміть шийки і трохи зачистіть їх. Зріжте зайвий жирок у місцях, де його багато. Деякі шийки потрібно дуже ретельно помити, адже вони можуть бути дуже брудними.

 

 

Далі знадобиться головка часнику, очистіть зубці та подрібніть їх так, як вам зручно. Я роблю це за допомогою ножа. Для цього рецепту можна взяти і більше часнику.

Тепер давайте смажити. Налийте олію на сковорідку і спочатку закиньте часник. Обсмажте його трохи, щоб він віддав свій аромат олії.

 

Далі покладіть шийки. Обсмажте їх красивого кольору. проте не потрібно занадто морочитися для того, щоб вони всі були гарно засмажені.

 

Нехай буде хоча б кілька шийок з рум'яною скоринкою - це добре позначиться на їхньому смаку. Смажте на дуже сильному вогні, щоб вони не варилися.

До трохи обсмажених шийок додайте томатну пасту (одну ст. ложку). Перемішайте та обсмажте.

 

 

Тепер влийте трошки води, майже по край. Додайте спеції, які вам подобаються. І обов'язкові добавки – мед та соєвий соус. Я додав ще копчену паприку, сушений часник, чорний перець і каррі.

 

Коли вода закипить, з'явиться на поверхні пінка, яку потрібно зняти.

 

Після цього закрийте кришкою та варіть п'ять хвилин на вогні сильної інтенсивності. Після цього зніміть кришку і випаруйте воду, поки у вас не вийде густий і смачний соус.

 

Коли ви випарували зайву рідину, то у вас вийде така краса, а головне – смакота.

 

 

 

Все буде Україна