“Одеса” може бути як самостійною стравою, так і доповненням до м’яса чи риби.
Ділюся рецептом приготування:
Нарізаємо невеликими брусочками огірки та сир, ріжемо варені яйця дрібними кубиками. Змішуємо інгредієнти у салатнику.
Шаткуємо кріп, додаємо в салат разом із консервованою кукурудзою. Для заправки в сметану пропускаємо через прес зубчики часнику, додаємо сіль та чорний перець, перемішуємо.
Заправляємо салат сметанною заправкою, ретельно перемішуємо.
В результаті виходить простий салат із бюджетних продуктів. Він підходить для перекусу та для свята. За бажанням, до салату можна додати інші компоненти, наприклад, петрушку.
Інгредієнти:
- Огірки – 2 шт.;
- Сир – 150 г;
- Яйця – 4 шт.;
- Кріп – пучок;
- Кукурудза консервована – 100 г;
- Сметана – 3 ст.л.;
- Часник – 2 зубчики;
- Сіль – ½ ч.л.;
- Чорний перець – дрібка.