Салат «Одеса» із найпростіших продуктів
Салат “Одеса” – це страва, яка поєднує в собі простоту приготування та вишуканий смак. В основі салату лежать огірки, кукурудза, кріп. Вони доповнюються ароматними спеціями, часником та сиром. Завдяки такому поєднанню інгредієнтів, салат виходить свіжим, соковитим та яскравим на смак.
“Одеса” може бути як самостійною стравою, так і доповненням до м’яса чи риби.
Ділюся рецептом приготування:
Нарізаємо невеликими брусочками огірки та сир, ріжемо варені яйця дрібними кубиками. Змішуємо інгредієнти у салатнику.
Шаткуємо кріп, додаємо в салат разом із консервованою кукурудзою. Для заправки в сметану пропускаємо через прес зубчики часнику, додаємо сіль та чорний перець, перемішуємо.
Заправляємо салат сметанною заправкою, ретельно перемішуємо.

В результаті виходить простий салат із бюджетних продуктів. Він підходить для перекусу та для свята. За бажанням, до салату можна додати інші компоненти, наприклад, петрушку.
Інгредієнти:
- Огірки – 2 шт.;
- Сир – 150 г;
- Яйця – 4 шт.;
- Кріп – пучок;
- Кукурудза консервована – 100 г;
- Сметана – 3 ст.л.;
- Часник – 2 зубчики;
- Сіль – ½ ч.л.;
- Чорний перець – дрібка.