На середньому вогні при невеликій кількості олії обсмажуємо пластини кабачків до рум’яної скоринки з обох боків.
Подрібнюємо на маленьких різцях терки сир та очищене відварене яйце. Шинкуємо дрібно пучок кропу, змішуємо з яйцем і сиром в окремій мисці.
Пропускаємо через прес до начинки зубчик часнику, солимо і заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо. Поверхню кабачкової пластини змащуємо отриманою начинкою.
Загортаємо пластину в рулет начинкою всередину. Можна зафіксувати рулет шпажкою.
Дані рулетики готуються навіть із плавленим сиром.
Виходить надзвичайно, при цьому смачно.
Інгредієнти для кабачкових рулетів:
- кабачки – 2 шт.;
- сир – 100 г;
- варені яйця – 1 шт.;
- кріп – 1 пучок;
- часник – 1 зубчик;
- сіль – ¼ ч. л.;