«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Рулетики з кабачків із сиром та часником. Готуються просто, виходить смачно та красиво

Нарізаємо молоді кабачки вздовж на тонкі пластини, трохи більше 6-7 мм. Не знімаємо з молодих кабачків верхній шар, з пізніших кабачків краще видалити шкірку.

На середньому вогні при невеликій кількості олії обсмажуємо пластини кабачків до рум’яної скоринки з обох боків.

 

Подрібнюємо на маленьких різцях терки сир та очищене відварене яйце. Шинкуємо дрібно пучок кропу, змішуємо з яйцем і сиром в окремій мисці.

Пропускаємо через прес до начинки зубчик часнику, солимо і заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо. Поверхню кабачкової пластини змащуємо отриманою начинкою.

Загортаємо пластину в рулет начинкою всередину. Можна зафіксувати рулет шпажкою.

Дані рулетики готуються навіть із плавленим сиром.

Виходить надзвичайно, при цьому смачно.

Інгредієнти для кабачкових рулетів:

  • кабачки – 2 шт.;
  • сир – 100 г;
  • варені яйця – 1 шт.;
  • кріп – 1 пучок;
  • часник – 1 зубчик;
  • сіль – ¼ ч. л.;

 

Джерело

Все буде Україна