«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Рулет з горіхово-яблучною начинкою! Найчудовіший аромат і дуже апетитний вигляд!

Рулет з горіхово-яблучною начинкою ідеально підійде до чаювання та сподобається всім. Він дуже простий в приготуванні й має чудовий аромат та апетитний вигляд.

Інгредієнти:

Курячі яйця 5 шт.;

Морська сіль 1 дрібка;

Цукор пісок 140 гр.;

Пшеничне борошно 80 гр.;

Розпушувач для тіста 1 ч. л.;

Будь-які горіхи 100 гр.;

Стружка кокосова 50 гр.;

Родзинки 50 гр.;

Солодкі яблука 700-800 гр.;

Масло вершкове;

Цукор тростинний 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

Зніміть за допомогою очисника шкірку з яблук, поріжте їх на скибочки, розкладіть в один шар на застелене пекарським папером, змащене маслом та посипане цукром деко.

Підсмажте горіхи в мікрохвильовці, подрібніть їх у блендері, змішайте з кокосовою стружкою й борошном, додайте розпушувач та все перемішайте.

Розділіть, в окремі ємності, яйця на жовтки та білки.

До білків додайте дрібку солі, збийте їх за допомогою міксера, щоб утворилась міцна маса.

Частинами додайте цукор, не перестаючи збивати, поки не почнуть утворюватися стійкі піки.

В білкову масу додайте збитий жовток, перемішайте зверху вниз, за ним суміш горіхову й також акуратно перемішуйте, до утворення однорідного тіста.

Викладіть цю пишну масу на розложені яблука, розрівняйте та випікайте в попередньо розігрітій до 1600С духовці, приблизно 35-40 хвилин.

Готовий пиріг дістаньте з духовки, переверніть його на чисту серветку яблуками догори та відразу згорніть в щільний рулет.

Залиште горіхово-яблучний рулет охолоджуватись на деякий час.

Приємного апетиту!

Все буде Україна