Рецепт з нашого дитинства: ніжне розсипчасте пісочне печиво на майонезі
Це частування відмінно підійде до чашки чаю!
Спочатку потрібно розтерти холодну вершкову олію з борошном до утворення дрібної крихти. Потім додаємо яйця, майонез, пекарський порошок, ванільний та рафінований цукор. Ретельно замішуємо тісто, щоб воно вийшло м'яким та податливим.
Потім покриваємо тісто плівкою та відправляємо на півгодини в холодильник.
Після охолодження пропускаємо тісто через кухонний комбайн з насадкою для печива і викладаємо його на деко, покрите пергаментним папером.
Печемо в духовці за температури 180 градусів Цельсія приблизно 20 хвилин.
Коли печиво готове, обсипаємо його цукровою пудрою.
Бажаю вам приємного чаювання!