Рецепт млинців на майонезі: смажу без олії на сухій сковорідці
Залишила декілька млинців на ранок – такі ж смачні, не засохли. Чоловік вимагає ще.
Шукаєш ідеальний рецепт млинців? Вітаю, він перед тобою! Сьогодні ми навчимо тебе готувати млинці на майонезі і яйцях, які ніколи не рвуться і виходять набагато ніжнішими, ніж на молоці. У холодильнику вони довго не засихають, а залишаються такими ж м’якими, як і після приготування.

Млинці на майонезі
Такі млинці можна їсти з повидлом, згущеним молоком, варенням, медом … А якщо ти не любиш солодке, не додавай в тісто цукор. Приготуй солону сирну, грибну або м’ясну начинку на свій смак, загорни її в млинці і насолоджуйся чудовим смаком!

СКЛАДОВІ
- 0,5 л теплої води
- 9 ст. л. борошна
- 2 ст. л. майонезу
- 2 яйця
- 2 ст. л. цукру
- 15 г ванільного цукру
- 2 ст. л. рослинної олії
- дрібка солі

ПРИГОТУВАННЯ
- Збий міксером або вінчиком майонез, яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.
- Додай теплу воду і просіяне борошно. Добре перемішай, щоб не було грудочок і налий рослинну олію. Дай тісту настоятися 20 хвилин.

- Змасти сковорідку рослинною олією, але тільки один раз – на початку смаження, постав її на середній вогонь.
- Невелику кількість тіста рівномірно розподіли по поверхні сковорідки. Обсмажуй млинці на розпеченій сковорідці по 1-2 хвилини з кожного боку. Стеж за тим, щоб вони не підгоріли.

- Подавай теплі млинці з варенням, медом або джемом. Смачного!

Млинці на майонезі – бездоганні! І правда, немає в чому дорікнути такий рецепт. Такі млинці стануть твоїми фірмовими, а з начинкою їм взагалі немає рівних!