«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Рецепт млинців на майонезі: смажу без олії на сухій сковорідці

Залишила декілька млинців на ранок – такі ж смачні, не засохли. Чоловік вимагає ще.

Шукаєш ідеальний рецепт млинців? Вітаю, він перед тобою! Сьогодні ми навчимо тебе готувати млинці на майонезі і яйцях, які ніколи не рвуться і виходять набагато ніжнішими, ніж на молоці. У холодильнику вони довго не засихають, а залишаються такими ж м’якими, як і після приготування.

Млинці на майонезі

Такі млинці можна їсти з повидлом, згущеним молоком, варенням, медом … А якщо ти не любиш солодке, не додавай в тісто цукор. Приготуй солону сирну, грибну або м’ясну начинку на свій смак, загорни її в млинці і насолоджуйся чудовим смаком!

СКЛАДОВІ

  • 0,5 л теплої води
  • 9 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. майонезу
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. цукру
  • 15 г ванільного цукру
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • дрібка солі

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Збий міксером або вінчиком майонез, яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.
  2. Додай теплу воду і просіяне борошно. Добре перемішай, щоб не було грудочок і налий рослинну олію. Дай тісту настоятися 20 хвилин.
  3. Змасти сковорідку рослинною олією, але тільки один раз – на початку смаження, постав її на середній вогонь.
  4. Невелику кількість тіста рівномірно розподіли по поверхні сковорідки. Обсмажуй млинці на розпеченій сковорідці по 1-2 хвилини з кожного боку. Стеж за тим, щоб вони не підгоріли.
  5. Подавай теплі млинці з варенням, медом або джемом. Смачного!

Млинці на майонезі – бездоганні! І правда, немає в чому дорікнути такий рецепт. Такі млинці стануть твоїми фірмовими, а з начинкою їм взагалі немає рівних!

 

Джерело.

Все буде Україна