Пропоную рецепт налисників,які часто печу, лише з різними смаками 😍 Сьогодні в мене начинка з вареного м'яса і печінки
Як готувати
4 яйця збити з цукром (до смаку),сіллю.
2 ст.л олії
Всипати 4 ст.ложки з чубком борошна
4 ст.ложки з чубком крохмалю
Добре збити,щоб не було грудочок,влити поступово 0,5 л молока кімнатної температури збиваючи.
Залишити на 15 хв для відпочинку.
Перед випіканням кожного млинця тісто перемішувати,піднімаючи з дна крохмаль.
Начинка : відварену печінку і курячу грудинку ,які готувалися зі всіма улюбленими спеціями змолоти, додавши трошки бульйону,щоб маса була ніжніша і обсмажену до золотистого кольору цибулю+ морква ,все протушкувати.
Готові налисники обсмажити в збитому яйці,смакують як в теплому,так і холодному вигляді.
Смачного!