«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Пропоную рецепт налисників,які часто печу, лише з різними смаками 😍 Сьогодні в мене начинка з вареного м'яса і печінки

Як готувати

4 яйця збити з цукром (до смаку),сіллю.

2 ст.л олії

Всипати 4 ст.ложки з чубком борошна

4 ст.ложки з чубком крохмалю

Добре збити,щоб не було грудочок,влити поступово 0,5 л молока кімнатної температури збиваючи.

Залишити на 15 хв для відпочинку.

Перед випіканням кожного млинця тісто перемішувати,піднімаючи з дна крохмаль.

Начинка : відварену печінку і курячу грудинку ,які готувалися зі всіма улюбленими спеціями змолоти, додавши трошки бульйону,щоб маса була ніжніша і обсмажену до золотистого кольору цибулю+ морква ,все протушкувати.

Готові налисники обсмажити в збитому яйці,смакують як в теплому,так і холодному вигляді.

Смачного! 😍🌹

Все буде Україна