«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

🥬Ось мій улюблений рецепт квашеної капусти. Інгредієнти можна брати в довільних пропорціях👇

🥬Ось мій улюблений рецепт квашеної капусти. Інгредієнти можна брати в довільних пропорціях.

Тонко нарізаю капусту, а моркву шинкую соломкою. У великій мисці змішую капусту, моркву, кілька зубчиків часнику, горошини чорного перцю та лавровий лист. Щільно утрамбовую все в банки та заливаю холодним розсолом.

 

Розсіл готую так: на 1 літр води додаю 1 столову ложку солі з гіркою і 1 столову ложку цукру без гірки.

Залишаю при кімнатній температурі на 3-5 днів, після чого зберігаю в холодильнику або в погребі.

 

 

Все буде Україна