Обережно, це так смачно. Чорний рожевий торт
Інгрідієнти:
Для тортиків:
● 2 яйця
● 2 або 1,5 склянки цукру
● 2 склянки кефіру
● 2 столові ложки какао
● 2 склянки просіяного борошна
● 2 столові ложки харчової соди (без повзунку)
.
Для крему:
● Масло, 200 гр
● Вершки 20%-25% 250г
● Цукор або цукрова пудра 0.5 склянки
● Шоколад для прикраси
.
Підготовка:
.
1. Міксером або вінчиком збити яйця з цукром до пишності, залити кефіром, залити какао.
Змішати до однорідної консистенції, додати в борошно і соду!
2. Ділити тісто рівно на 2 частини і випікати в роздільній формі діаметром 21 см, ущільнюючи дно пергаментним папером.
Випікати при 180 г, до готовності (в моєму випадку я пекла 40 хвилин)!
3. Нехай кончені півні трохи охолонуть, і порізають кожного на 2 півні!
І залиште це поки зовсім не охолоне!
4. А тим часом готуємо вершки: міксером взбити добре пом'якшене масло з цукром або цукровою пудрою до пухкості, додати сметану і знову добре збивати!
5. Далі збираємо торт і прикрашаємо його шоколадною крихтою, або за бажанням кокосовою стружкою.