«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Немає сценарію, в якому Україна не здобуде перемоги над Росією, – Блінкен

Україна досягне перемоги над Росією незалежно від того, за яким сценарієм закінчиться війна з окупантами. Агресор має велику армію, але перевага нашої країни – відважність українських захисників.

Таку заяву зробив державний секретар США Ентоні Блінкен в інтерв'ю телеканалу NBC. Зміст розмови було опубліковано на сайті Держдепу.

Блінкена запитали, чи Україна зможе перемогти, на що він впевнено відповів: "Так". "Адже що таке успіх і перемога? Це означає зберегти суверенітет та незалежність своєї країни. І немає сценарію, за яким згодом цього не сталося б", – заявив він.

За словами Блінкена, єдина проблема полягає у тому, скільки для цього знадобиться часу. І, відповідно, скільки ще буде жертв та збитків для українських міст.

"Але найпотужніше тут те, що українці ясно дали зрозуміти, що не підпорядковуватимуться волі Володимира Путіна", – додав держсекретар США.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у перемогу над Росією вірять 95% українців. Водночас підтримка ідеї вступу до НАТО продовжує знижуватися, а до Євросоюзу – зростає. Також 74% українців підтримують прямі переговори між президентом України Володимиром Зеленським та російським диктатором Володимиром Путіним.

Все буде Україна