Натуральний домашній десерт із яблук без цукру
Це зовсім некалорійний десерт, адже він складається лише з яблучного пюре, води та желатину. Всього 3 найпростіші і доступніші інгредієнти, зате який розкішний результат!
Ділюся рецептом приготування:
Всипаємо желатин у невелику ємність. Заливаємо його водою і добре перемішуємо. Залишаємо желатин на 10 хвилин при кімнатній температурі для набухання.
Поміщаємо в глибоку миску яблучне пюре. Збиваємо його міксером. Потім розтоплюємо на водяній бані желатинову суміш. Коли вона трохи охолоне, починаємо її вливати до фруктів.

Збиваємо яблучне пюре з желатином протягом 5-7 хвилин, використовуючи занурювальний блендер. Необхідно домогтися отримання світлої маси, яка збільшилася в об’ємі.
Розкладаємо пишну яблучну суміш по креманкам або келихам. Відправляємо десерт у холодильник до повного застигання. Готово!

Такий освіжаючий десерт можна посипати меленою корицею. Якщо ви не є сильним фанатом цієї спеції, тоді використовуйте чорний шоколад. Натріть його на дрібній тертці. А потім посипте шоколадною стружкою верх десерту.
Інгредієнти:
- Яблучне пюре – 250 г
- Желатин – 20 г
- Вода – 60 мл