«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Міжнародний день захисту дітей — 1 червня.

Кожного року, на початку літа, 1 червня заведено святкувати дуже гарне свято – день захисту дітей. Сутність цього свята полягає в тому, щоб нагадати батькам, що в них є діти, які потребують їхньої уваги, тепла та любові.

Свято відзначають всі – дорослі, малеча, дідусі та бабусі. Завдяки цьому святу всі родини поєднуються та стають щасливими. Родина повинна бути прикладом для майбутнього суспільства. Батьки повинні розуміти, що діти це частинка їхнього життя, яку необхідно доглядати, піклуватися та прислухатися до неї.

Кожний з батьків повинен бути прикладом для своєї дитини, щоб в майбутньому діти ставилися до вас так само, як ви їх цьому навчите.

Тому, обов’язково проведіть це свято зі своїми доньками та синами, погуляйте, сходіть в кіно, покуштуйте морозива, поспілкуйтесь один з одним. Прикро, що таке свято відзначають лише раз на рік. Ви повинні бути для своєї дитини – янголом – охоронцем й за це ви отримаєте винагороду. Діти це наше майбутнє суспільство!

В Україні свято почали відзначати з 1998 року. Свято символізує прапор – зелене полотно, на якому намальована планета Земля з фігурами людей різних кольорів.

Все буде Україна