Мафіни. Вони просто тануть у роті!
Рецепт
ІНГРЕДІЄНТИ:
150 г борошна;
2 столові ложки ряжанки;
100 г цукру;
2 яйця;
80 мл соняшникової олії (без запаху);
чайна ложка розпушувача;
щіпка ваніліну.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яйця збити з цукром.
2. Додайте вершки, олію, ванілін і просіяне борошно разом з розпушувачем. Ретельно перемішайте до однорідності.
3. Отримане тісто перекласти у формочки для кексів (змащені вершковим маслом або вистелені паперовими підкладками), заповнюючи кожну приблизно на 1/3 об’єму.

4. Випікайте мафіни близько 15 хвилин, в розігрітій до 180°C духовці. Перевірте, чи вони готові, за допомогою тесту зубочисткою.