«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Любовний салат по-французьки! Досить один раз спробувати, і ви не зможете забути! Гарний і дуже смачний!

Чудовий рецепт салату до святкового столу! Кожен, хто його спробує, буде вражений і запам’ятає його смак надовго. Рекомендуємо спробувати самому!

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 червона цибулина;
2 столові ложки яблучного оцту;
1 чайна ложка солі;
1,5 чайної ложки цукру;
200 мл води;
100 г родзинок;
майонез (на смак);
300 г копченої курячої грудки;
2 варені моркви;
100 г сиру;
1 апельсин;
30 г серцевини волоського горіха;
зерна граната.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями. Помістіть його в миску і додайте оцет, сіль, цукор і воду. Перемішайте і дайте цибулі промаринуватися 15 хвилин.


2. Родзинки також залийте гарячою водою і дайте їм настоятися 10 хвилин.

3. Зібрати салат: покрити дно тарілки тонкою сіточкою майонезу. Додайте нарізане кубиками м’ясо і покрийте шар майонезною сіткою.

4. Цибулю зливаємо з маринаду і рівномірно розподіляємо по м’ясу.

5. Потім додайте варену моркву і покрийте її майонезною сіточкою.

6. Після цього додайте родзинки і тертий сир. Накрийте майонезною сіточкою.

7. На завершення прикрасьте салат шматочками апельсина, подрібненими ядрами волоських горіхів і зернами граната.

8. Насолоджуйтеся за столом із задоволенням!

 

Бажаємо смачного в колі ваших близьких!

 

Джерело

Все буде Україна