Цукор 200 г ,
лимонна цедра 2 ст.л.,
масло 200 г,
4 яйця,
молоко 20 г,
лимонний сік 60 г ,
борошно 230 г,
розпушувач 6 г,
сіль пів чайної ложки.
Макова начинка
Maк 200 г, цукор 100 г, ванільний цукор 8 г, молоко 100 г,1 яйце, лимонна цедра одна чайна ложка.
Помадка
Лимонний сік 25 г цукрова пудра 150 г
Для начинки з'єднайте мак ,цукор ,ванільний цукор і молоко. Кип'ятити щоб випарулася вся рідина ,охолодити. Додати яйце і лимонну цедру
Тісто: масло кімнатної температури цукор і лимонну цедру збивати до пухкої маси. Тоді по одному додати яйця ще збити. Додати молоко і лимонний сік ,змішати. Додати борошно розпушувач і сіль добре змішати.
Випікати при температурі 180°, годину ,на нижньому рівні ,зверху прикрити пергаментом. Охолоджений помазати помадкою.