Легкий, повітряний та низькокалорійний торт «Бите скло» на святковий стіл: ділюся рецептом

18 січня 2025 р. 17:00

Торт «Бите скло»

 

Приготування:


Спочатку готуємо желе за пакувальною інструкцією. Розчиняємо його в гарячій воді, ретельно перемішуємо і відправляємо у холодильник на 3 години для застигання. У цей час можна вийняти з холодильника згущене молоко і сметану, щоб вони трохи прогрілися до кімнатної температури.

Після застигання нарізаємо желе на кубики прямо в ємності.

Желатин (25 г) розчиняємо у 150 мл води.

В окремій ємності змішуємо сметану, згущене молоко і розчинений желатин.

Потім акуратно з'єднуємо сметанно-згущену суміш із кубиками желе.

Отриману масу викладаємо у форму для торта. Якщо бажаєте, на дно форми можна викласти шар печива, але це необов'язково.

Відправляємо торт до холодильника приблизно на 4 години для застигання.

 

Смачного!

Читайте також