Коли капуста смачніша за м’ясо. Готую в одній сковороді на вечерю чи на обід за 20 хвилин

23 лютого 2025 р. 12:49

Страви з цвітної капусти завжди відрізняються особливим смаком та оригінальністю. Пропонуємо вдалий та швидкий рецепт з капусти та курячого м’яса.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • цвітна капуста, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • філе куряче, 1 шт;
  • сир, 70 г;
  • сметана, 200 г;
  • часник, 3 – 4 зубчики;
  • сыль, перець, орегано, зелень.

 

Процес приготування

Ділимо капусту на суцвіття.

Куряче філе промиваємо та просушуємо, ріжемо на шматочки.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Додаємо м’ясо, перемішуємо та обсмажуємо 3 – 4 хвилини.

Всипаємо капусту, солимо, перчимо, орегано та будь-які інші спеції, перемішуємо.

Додаємо сметану, перемішуємо, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушимо близько 20 хвилин.

Часник пропускаємо через прес, додаємо в капусту, всипаємо рубану зелень і тертий сир, тушимо ще 2 хвилини.

Подаємо цю страву з картопляним пюре, відвареним рисом, салатами з овочів.

ПОРАДА : ЯКЩО ХОЧЕТЕ ВЕРШКОВИЙ СМАК І АРОМАТ, ТОДІ ДОДАЙТЕ В КІНЦІ ЩЕ ШМАТОЧОК ВЕРШКОВОГО МАСЛА АБО СМЕТАНУ ЗАМІНІТЬ ЖИРНИМИ ВЕРШКАМИ, МОЖНА ВЗЯТИ ПОЛОВИНУ СМЕТАНИ І ПОЛОВИНУ ВЕРШКІВ. СИР МОЖНА ДОДАТИ І БІЛЬШЕ, ВІН ЗАЙВИМ НЕ БУДЕ.

 

Джерело

 

Читайте також