Капуста по-корейськи з огірками на зиму. Салат з «вогником» – Готується капуста по-корейськи просто, без стерилізації – в цьому перевага рецепта

29 липня 2025 р. 23:51

Готується капуста по-корейськи просто, без стерилізації – в цьому перевага рецепта.

Отже, для приготування 2-х пів літрових баночок капусти по-корейськи нам знадобиться:

Капуста — 600 гр
Огірки — 300 гр
Морква — 150 гр
Солодкий перець — 150 гр
Олія — 100 мл
Цукор — 2 ст.л.
Сіль — 2 ч.л.
Оцет 9% — 4 ст.л.
Вода — 200 мл
Спеції для корейської моркви — 2 ст.л. ( гострі ).
Друзі, я маю до Вас прохання, хто бачить мій допис залиште хоч смайлик у коментарі, щиро дякую

Приготування:

  1. Капусту нарізати тонко, як на салат.
  2. Моркву натерти на терці для корейської моркви.
  3. Перець нарізати невеликими шматочками.
  4. Огірки нарізати часточками.
  5. Всі овочі скласти в каструлю, залити водою. Додати оцет, олію, всипати спеції, сіль і цукор. Перемішати. Залишити в прохолодному місці на годину.
  6. Через годину поставити на плиту і проварити п’ять хвилин з моменту закипання, зняти з вогню.
  7. Гарячим розкласти в стерилізовані банки. Закатати.

Прибрати під плед до охолодження.

Капуста по-корейськи з огірками готова!

Смачного!

Не забудьте поставити Лайк і поділитися в соцмережах! Дякую!

 

Читайте також