Отже, для приготування 2-х пів літрових баночок капусти по-корейськи нам знадобиться:
Капуста — 600 гр
Огірки — 300 гр
Морква — 150 гр
Солодкий перець — 150 гр
Олія — 100 мл
Цукор — 2 ст.л.
Сіль — 2 ч.л.
Оцет 9% — 4 ст.л.
Вода — 200 мл
Спеції для корейської моркви — 2 ст.л. ( гострі ).
Друзі, я маю до Вас прохання, хто бачить мій допис залиште хоч смайлик у коментарі, щиро дякую
Приготування:
- Капусту нарізати тонко, як на салат.
- Моркву натерти на терці для корейської моркви.
- Перець нарізати невеликими шматочками.
- Огірки нарізати часточками.
- Всі овочі скласти в каструлю, залити водою. Додати оцет, олію, всипати спеції, сіль і цукор. Перемішати. Залишити в прохолодному місці на годину.
- Через годину поставити на плиту і проварити п’ять хвилин з моменту закипання, зняти з вогню.
- Гарячим розкласти в стерилізовані банки. Закатати.
Прибрати під плед до охолодження.
Капуста по-корейськи з огірками готова!
Смачного!
Не забудьте поставити Лайк і поділитися в соцмережах! Дякую!