Язик_в_сметанковому_соусі, дуже смачна та ніжна страва до будь якого гарніру

13 жовтня 2024 р. 12:08

#Язик_в_сметанковому_соусі, дуже смачна та ніжна страва до будь якого гарніру.

Язики свинні 2 шт, помила та відварила на помірному вогні (1 год.30 хв.), при варінні додала спеції: дрібка солі, чорного перцю горошком та лавровий лист.

Готовий язик залила холодною водою ( щоб добре знялась шкірка), на олії пасирувала порізану цибулю, виклала язик порізаний порційно, додала борошно 1 ст.л, червону солодку паприку, дрібку солі та чорного меленого перцю за смаком, сметану 250 г, все перемішала, лавровий 1 лист, води 150 г, в кінці 1 зубчик часнику подрібнений, пару хвилин покіпіло.

Страва готова. Смачного!

Читайте також