Гречані котлети
Інгредієнти:
- 1 склянка гречки
- 1 середня картоплина
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки борошна
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
- Гречку відварити у підсоленій воді до готовності, остудити.
- Картоплю натерти на дрібній тертці, цибулю подрібнити.
- Усе змішати, додати борошно, приправити сіллю та перцем.
- Сформувати котлети, викласти на деко з пергаментом.
- Запікати при 180°C 20-25 хвилин.
Котлети з вівсяних пластівців
Інгредієнти:
- 1 склянка вівсяних пластівців
- 1 склянка окропу
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки борошна
- Сіль, спеції
Приготування:
- Вівсяні пластівці залити окропом і залишити на 15 хвилин.
- Цибулю подрібнити, додати до вівсяної маси разом із борошном, сіллю та спеціями.
- Сформувати котлети, викласти на деко та запікати при 180°C 20 хвилин.
Котлети з квасолі
Інгредієнти:
- 1 склянка вареної квасолі
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки борошна
- Сіль, спеції
Приготування:
- Квасолю перебити блендером або розім’яти виделкою.
- Моркву натерти, цибулю подрібнити, змішати з квасолею.
- Додати борошно, спеції, сформувати котлети.
- Запікати при 180°C 25 хвилин.
Котлети з рису та моркви
Інгредієнти:
- 1 склянка вареного рису
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки борошна
- Сіль, спеції
Приготування:
- Рис відварити, моркву натерти, цибулю подрібнити.
- Змішати все разом, додати борошно, спеції.
- Сформувати котлети, викласти на деко та запікати 20 хвилин при 180°C.