Ось що нам знадобиться:
3 буряки невеликого або середнього розміру;
велика цибулина;
пара ложок томатної пасти;
маленька ложка цукру;
соняшникова олія;
близько 100 мл розсолу;
сіль за бажанням;
спеції та свіжа зелень на власний розсуд.
Покроковий рецепт приготування страви:
Найкраще буряк відварити до повної готовності, остудити і зняти шкірку. Обробіть терку будь-якою соняшниковою олією і подрібніть коренеплід. Завдяки цій хитрості аксесуар не забрудниться.
Цибулю шаткуємо і починаємо готувати на сковорідці з олією протягом пари хвилин. Після цього до цибулі додаємо цукор для того, щоб страва вийшла максимально смачною.
Вводимо буряки і з’єднуємо їх з томатною пастою. Через кілька хвилин можна вводити розсіл. Готуємо на середньому вогні 10 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб у сковороді залишалася рідина, інакше страва може пригоріти. При потребі можна влити трохи води.
Потім за бажанням додаємо сіль та спеції.
Через 5 хвилин можна вимикати вогонь.
Смачного