«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як приготувати ікру з буряка: простий рецепт неймовірно смачної страви

Приготування ікри з буряка є простим способом заощадити на харчуванні без шкоди якості раціону. Навпаки, така цікава страва зможе внести бажану різноманітність у меню.

Ось що нам знадобиться:

3 буряки невеликого або середнього розміру;
велика цибулина;
пара ложок томатної пасти;
маленька ложка цукру;
соняшникова олія;
близько 100 мл розсолу;
сіль за бажанням;
спеції та свіжа зелень на власний розсуд.

Покроковий рецепт приготування страви:

Найкраще буряк відварити до повної готовності, остудити і зняти шкірку. Обробіть терку будь-якою соняшниковою олією і подрібніть коренеплід. Завдяки цій хитрості аксесуар не забрудниться.

Цибулю шаткуємо і починаємо готувати на сковорідці з олією протягом пари хвилин. Після цього до цибулі додаємо цукор для того, щоб страва вийшла максимально смачною.

Вводимо буряки і з’єднуємо їх з томатною пастою. Через кілька хвилин можна вводити розсіл. Готуємо на середньому вогні 10 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб у сковороді залишалася рідина, інакше страва може пригоріти. При потребі можна влити трохи води.

Потім за бажанням додаємо сіль та спеції.

Через 5 хвилин можна вимикати вогонь.

Смачного

 

Джерело

Все буде Україна