Яєчно-сирна закуска «Гриби»! Рецепт у першому коментарі👇
ІНГРЕДІЄНТИ:
-125 г сиру;
-3 варених яйця;
-250 г маринованих печериць;
– великий огірок;
-1-2 зубчики часнику;
-1-2 столові ложки майонезу;
– сіль, чорний мелений перець — за смаком.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Відварені яйця і сир натерти через дрібну тертку.
2. Додати сіль, чорний мелений перець за смаком, часник, пропущений через чеснокодавку, і майонез. Перемішайте.
3. Огірок наріжте кружечками товщиною 5 мм.
4. У грибів шампіньйонів акуратно видаліть ніжки, щоб у капелюшках утворилися невеликі отвори.
5. Візьміть ложку яєчно-сирної суміші. Сформуйте з нього кулю, потім надайте йому витягнуту форму ніжки «шампіньйона » і покладіть на колечко огірка.
6. На зліплену «ніжку» поміщаємо капелюшок гриба печериці.
7. На тарілку викласти листя салату, петрушку або іншу зелень, яка подобається. Викласти на нього «гриби».
«Гриби» виглядають чудово, а смакують ще краще. Така «полянка» може прикрасити будь-який святковий стіл!
Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!