ІНГРЕДІЄНТИ:
– 2 морквини середній розмір;
– оливкова олія;
– сіль і перець чорний мелений (за смаком),
– 1 цибулина;
– половина жовтий перець;
– половина зелений перець;
– половина червоний перець;
– 4 картоплини середній розмір;
– 2 л води;
– 50 г макаронів (локшина або домашня локшина);
– зелень після смак (у нас м’ята і петрушка);
– 2 яйця;
– 100 г вершків ферментований.
ШЛЯХ ПІДГОТОВКА:
1. Для початку натріть моркву з великими отворами і покладіть її на розпечену сковороду з невеликою кількістю оливкової олії. Трохи посоліть і дайте смажитися 2 хвилини на середньому вогні.
2. Тим часом наріжте кубиками цибулю. Помістіть його в каструлю і перемішайте. Нехай обсмажується разом з морквою 3 хвилини.
3. Наріжте кубиками по половині зеленого, жовтого і червоного перцю. Додайте їх на сковорідку та перемішайте. Пасеруйте овочі ще 5 хвилин на середньому вогні.
4. Картоплю наріжте кубиками середнього розміру і викладіть в каструлю. Також влити воду (приблизно 1-1,5 л) і приправити суп чорним меленим перцем. Нехай картопля вариться під кришкою 10 хвилин.
5. Потім додайте ще 500 мл води та макарони.
6. Через 12 хвилин кипіння додайте дрібно нарізану зелень. У нас є м’ята і петрушка.
7. На завершення в окремій ємності збити 2 яйця зі 100 г сметани і вилити склад в каструлю. Дуже добре перемішати. Через 1 хвилину вимкніть вогонь.
8. Суп готовий! Насолоджуйтеся ним за столом з великим задоволенням!
Бажаємо вам і вашим близьким гарно провести час!