Я можу їсти цей суп кожен день! Він такий смачний, що готую його дуже часто!

23 листопада 2024 р. 09:47

Дуже простий і смачний овочевий суп, який підходить для щоденного харчування. Він стане вашим улюбленим на обід чи вечерю, адже готується з простих і доступних інгредієнтів. Суп простий у приготуванні, а головне дуже смачний і ситний.

ІНГРЕДІЄНТИ:

– 2 морквини середній розмір;

– оливкова олія;

– сіль і перець чорний мелений (за смаком),

– 1 цибулина;

– половина жовтий перець;

– половина зелений перець;

– половина червоний перець;

– 4 картоплини середній розмір;

– 2 л води;

– 50 г макаронів (локшина або домашня локшина);

– зелень після смак (у нас м’ята і петрушка);

– 2 яйця;

– 100 г вершків ферментований.

ШЛЯХ ПІДГОТОВКА:

1. Для початку натріть моркву з великими отворами і покладіть її на розпечену сковороду з невеликою кількістю оливкової олії. Трохи посоліть і дайте смажитися 2 хвилини на середньому вогні.

2. Тим часом наріжте кубиками цибулю. Помістіть його в каструлю і перемішайте. Нехай обсмажується разом з морквою 3 хвилини.


3. Наріжте кубиками по половині зеленого, жовтого і червоного перцю. Додайте їх на сковорідку та перемішайте. Пасеруйте овочі ще 5 хвилин на середньому вогні.

4. Картоплю наріжте кубиками середнього розміру і викладіть в каструлю. Також влити воду (приблизно 1-1,5 л) і приправити суп чорним меленим перцем. Нехай картопля вариться під кришкою 10 хвилин.

5. Потім додайте ще 500 мл води та макарони.


6. Через 12 хвилин кипіння додайте дрібно нарізану зелень. У нас є м’ята і петрушка.

7. На завершення в окремій ємності збити 2 яйця зі 100 г сметани і вилити склад в каструлю. Дуже добре перемішати. Через 1 хвилину вимкніть вогонь.

8. Суп готовий! Насолоджуйтеся ним за столом з великим задоволенням!


Бажаємо вам і вашим близьким гарно провести час!

 

Джерело

Читайте також