Готую вже 3 дні. Курячі гомілки трохи по-іншому
Ділюся рецептом приготування:
Спочатку промийте курячі гомілки в холодній воді, очистіть їх і гострим ножем надріжте шкірку полосами. Відкладіть і дайте трохи висохнути. Тим часом приготуємо маринад, в якому потім маринуватимемо курячі гомілки. Різні маринади – дуже популярний спосіб приготування курки, адже завдяки їм м’ясо стає ще м’якшим і соковитішим.

Приготувати маринад дуже легко. У великій мисці змішайте всі спеції, тобто паприку, сіль, перець, приправу для курки, сушений часник і прованські спеції з соєвим соусом і соняшниковою олією. Отриману суміш ретельно перемішайте, а потім додайте в неї заздалегідь підготовлені курячі гомілки. Поставте миску з гомілками в холодильник і залиште на дві години.

За 10 хвилин до початку приготування наріжте цибулю і обсмажте її на сковороді з невеликою кількістю олії. Коли цибуля стане м’якою і золотистою, приберіть у миску.

Додайте в сковороду мариновані курячі гомілки. Гомілки повільно обсмажити з усіх боків і поступово полити маринадом, що залишився з миски.

Останній крок – викладаємо цибулю і поливаємо гомілки пивом. Потім закрити сковороду кришкою і тушкувати гомілки в такому вигляді приблизно п’ятнадцять-двадцять хвилин.

Рекомендуємо подавати наші курячі гомілки з рисом або печеною картоплею, влітку їх також можна подати з салатом зі свіжих овочів.