«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Готую вже 3 дні. Курячі гомілки трохи по-іншому

Ми всі іноді відчуваємо це, ми повертаємося ввечері з роботи і настільки втомлені після робочого дня, що нам не дуже хочеться займатися будь-якими іншими справами. Але вечерю треба приготувати. Якщо ви шукаєте натхнення і в той же час хочете спробувати щось нове, смачне і невибагливе, спробуйте рецепт оригінальних курячих гомілок. Ви побачите, що незабаром вони стануть частиною вашого меню завдяки чудовому смаку.

Ділюся рецептом приготування:

Спочатку промийте курячі гомілки в холодній воді, очистіть їх і гострим ножем надріжте шкірку полосами. Відкладіть і дайте трохи висохнути. Тим часом приготуємо маринад, в якому потім маринуватимемо курячі гомілки. Різні маринади – дуже популярний спосіб приготування курки, адже завдяки їм м’ясо стає ще м’якшим і соковитішим.

 

Приготувати маринад дуже легко. У великій мисці змішайте всі спеції, тобто паприку, сіль, перець, приправу для курки, сушений часник і прованські спеції з соєвим соусом і соняшниковою олією. Отриману суміш ретельно перемішайте, а потім додайте в неї заздалегідь підготовлені курячі гомілки. Поставте миску з гомілками в холодильник і залиште на дві години.

За 10 хвилин до початку приготування наріжте цибулю і обсмажте її на сковороді з невеликою кількістю олії. Коли цибуля стане м’якою і золотистою, приберіть у миску.

Додайте в сковороду мариновані курячі гомілки. Гомілки повільно обсмажити з усіх боків і поступово полити маринадом, що залишився з миски.

 

Останній крок – викладаємо цибулю і поливаємо гомілки пивом. Потім закрити сковороду кришкою і тушкувати гомілки в такому вигляді приблизно п’ятнадцять-двадцять хвилин.

Рекомендуємо подавати наші курячі гомілки з рисом або печеною картоплею, влітку їх також можна подати з салатом зі свіжих овочів.

 

Джерело

Все буде Україна