Розкладіть вафлі для торта на робочій поверхні і ретельно покрийте кожну з них шаром картопляного пюре по всій поверхні і дайте їм трохи постояти, щоб вони ввібрали вологу і розм’якшилися.
Яйця розбийте в миску, додайте до них дві ложки майонезу і ретельно збийте віночком або виделкою до однорідної суміші. У наступну миску висипати панірувальні сухарі.
Від сосисок відокремте ніжки і кожну з них спочатку умочіть в яєчно-майонезну суміш, а потім обсмажте в панірувальних сухарях. Підготовлені таким чином сосиски викласти на вафлю з картопляним пюре і загорнути в рулет.
Розігріти на плиті сковороду з великим шаром олії і, коли вона досить розігріється, викласти в олію підготовлені та загорнуті сосиски та обсмажити до золотистого кольору з усіх боків.
Після смаження дайте стекти зайвій олії після смаження на тарілці, застеленій паперовими рушниками.
Подавайте свіжими або охолодженими разом з гірчицею, кетчупом або іншим улюбленим холодним соусом, або доповніть свіжими або маринованими овочами. Приємного апетиту.
Інгредієнти:
- сосиски – 500 г
- картопля – 1 кг
- яйця – 3 шт
- вафельні коржі – 1 пачка
- майонез – 2 ст.л.
- панірувальні сухарі – за потребою